Ved Hallen 15
7500 Holstebro
97426060

Virksomheder og særforestillinger

AFSLUT EN LANG ARBEJDSDAG ELLER KURSUSDAG MED EN PREMIEREFILM!I Scala har vi ofte muligheden for at tilbyde virksomheder eksklusive særforestillinger på de nyeste film til meget fordelagtige priser.

Her på siden kan din virksomhed tilmelde sig vores særlige nyhedsbrev som vil blive udsendt når vi har et ekstra godt tilbud til virksomheder og deres medarbejdere.

Scala er ikke blot en biograf; men også et hus, som stiller sine lokaler til rådighed for virksomheder, der ønsker ekstraordinære konferencefaciliteter eventuelt i kombination med visning af premierefilm før, under eller efter det officielle arbejdsprogram. Vi kan skræddersy arrangementet, så du kun behøver at udsende indbydelser og møde op med deltagere og evt. foredragsholdere. Du kan også selv vælge at håndtere en del af de praktisk/logistiske opgaver. Vi er åbne overfor de kombinationer, der i sidste ende sikrer dine deltagere den ultimative oplevelse.


Du kan nu tilmelde dig vores særlige nyhedsbrev kun for virksomheder og modtage infomation om kommende tilbud og arrangementer i Scala
Tilmeld dig via nedenstående felter
 

 
E-mail:    
 
Mobil: